Apple iPhone 7 PLUS 32/128/256GB

Se on viimein täällä. iPhone 7 Plus, jossa kaikissa osa-alueissa pienintäkin yksityiskohtaa myöten on reilusti plussaa aiempaan verrattuna, kaksoiskamerasta puhelimen äärimmilleen viritettyyn suorituskykyyn. Maailman suosituin kamera on Plus-mallissa tuplana: 12 megapikselin laajakulma- sekä telekameran jopa 10-kertainen terävä zoomi auttavat sinua löytämään kokonaan uusia näkökulmia ympäristöösi. Kameran optinen kuvanvakain antaa mahdollisuuden ottaa veitsenteräviä kuvia liikkeessäkin ja sen suurennettu aukko sekä paranneltu salama kasvattavat kameran valovoimaisuutta silminnähden– kuvasi ovat kirkkaampia, yksityiskohtaisempia ja väreiltään aidompia, juuri sellaisia kuin niiden kuuluukin olla. Paranneltujen ominaisuuksien ansiosta edellytykset etenkin huippulaatuisen liikkuvan kuvan taltioimiseen missä vain ovat nyt täydelliset. 12 megapikselin kameralla tallennat elämän pienet ja suuret hetket henkeäsalpaavalla 4K –laadulla ja näitä katsellessa elämä on kirjaimellisesti kuin yhtä elokuvaa.

iPhone 7 Plussan ytimessä on A10 Fusion -siru, jonka voimalla puhelin sekä toimii kaksi kertaa edellisen sukupolven malleja nopeammin että myös kestää käytössä jopa kaksi tuntia edeltäjiään pidempään ilman latausta. Mitä taas puhelimen äänipuoleen tulee, voidaan puhua todellisesta kuuntelukokemuksen vallankumouksesta. Tämän iPhonen äänentoisto tulee nimittäin stereona sen omista kaiuttimista, joten biiseissä riittää potkua kaksinverroin ja jokainen sävel soi kirkkaana kuin enkelikuoro. Uusien EarPod –kuulokkeiden lisäksi puhelimen mukana tulee myös 3,5 mm –sovitin, joten voit kuunnella musiikkia myös vanhoilla kuulokkeillasi.

Jos se kuulostaa paremmalta kuin koskaan ennen, se myös näyttää siltä. Kaikkien aikojen kirkkain ja värikkäin iPhone –näyttö tarjoaa kuvan nähtävillesi HD-laadulla, joten elokuvat, omat valokuvasi ja 4K-laatuiset reissuvideot näyttävät puhelimen ruudulla eläväisemmältä kuin koskaan, koko sävyavaruuden laajuudelta. Ja kuten Applen puhelinten osalta odottaa saattaa, on iPhone 7 Plus myös ulkonäkönsä osalta sitä tyylikkäintä A-luokkaa. Paitsi että näyttävä kuin mikä, on puhelin myös kestävämpi kuin koskaan. Uutuus on ensimmäinen täysin roiskeenkestävä iPhone, jonka vedenpitävyysluokitus on korkein mahdollinen.

 

 • Tärkeimmät ominaisuudet

  • Mitat: 158,2 x 77,9 x 7,3 mm / 188 g.
  • Näyttö: 5,5” Retina HD (1920 x 1080).
  • Takakamerat: 12 Mpix laajakulma- ja telekamera, ƒ/1.8 aukko (laajakulma), ƒ/2.8 aukko (tele), jopa 10x digitaalinen zoom, optinen kuvanvakain, kuusielementtinen linssi, 4-ledinen True Tone -salama, 1080p HD-videokuvaus
  • FaceTime HD -etukamera: 7 megapikselin kuvat, 1080p HD-videokuvaus, Retina Flash -salama, ƒ/2.2 aukko
  • Käyttöjärjestelmä: iOS 10.
  • Prosessori: A10 Fusion-siru, 64 bit.
  • Muisti: 32, 128 tai 256 Gt tallennustilaa (peilimusta vain 128 ja 256 Gt)
  • Sim-kortti: Nano-sim.
  • Akku: Puheaika jopa 21 tuntia 3G -verkossa (jopa tunnin pidempi akunkesto kuin iPhone 6s Plussassa)