Honor Play

TEHOKAS PELIPUHELIN

Honor Play on suunniteltu nuorille ja ennen kaikkea nuorekkaille. Uusi GPU Turbo -ominaisuus kiihdyttää pelikokemuksen uudelle tasolle, jossa jokainen ruudun näpäytys ja pelisessio sujuu entistä nopeammin ja sulavammin. Kirin 970 -prosessorin NPU (Neural processing unit) on varustettu tekoälyllä, joka takaa ammattimaisen otteen niin pelaamiseen kuin valokuvaamiseenkin.

ERITTÄIN NOPEA GPU TURBO

GPU Turbo kasvattaa grafiikkasuorittimen tehoja jopa 60 %, alentaa virrankulutusta 30 % ja tuo lähes täyden ruudunpäivitysnopeuden käyttöösi vaativimmissakin peleissä. Toisin sanoen Honor Play on mielettömän nopea, ja se pitää sinut pelatessasi aina aallon harjalla.

PELIKOKEMUS KAIKILLE AISTEILLE

Honor Play on yhtä suurta näyttöä. Se on älypuhelin, joka tekee pelaamisesta juhlaa kaikille aisteille. Näytön ja rungon suhde on huikeat 89 prosenttia. Lisäksi Honorin uskomaton 3D-äänitekniikka vie peliin uppoutumisen uudelle tasolle – aivan kuin olisit itse pelissä mukana. Pelikokemus ei rajoitu kuitenkaan vain kuvaan ja ääneen. Honor Play tunnistaa pelitilanteen aina moninpeliottelusta aseen vaihtamiseen ja aseella ampumiseen, antaen samalla konsolipelaamisesta tutun värinäpalautteen pelaajalle. Honor Play sopii mainiosti esim. Arena of Valorin, PUBG:n, Fortniten, Asphalt9:n tai Mobile Legendsin pelaamiseen.

Tekniset tiedot

Mitat: 170 x 89 x 60 mm
Paino: 176 g
Näyttö: 6.3″ FHD+, 2340 × 1080
Kamera: Takakamera: 16 megapikseliä + 2 megapikseliä, etukamera: 16 megapikseliä
Käyttöjärjestelmä: Android 8.1 + EMUI 8.2
Prosessori: Kirin 970, octa-core (4 x Cortex A73 2.36 GHz + 4 x Cortex A53 1.8 GHz)
Muisti: Käyttömuisti 4 GB, tallennustila 64 GB, tuki microSD -muistikortille (max. 256 GB)
Akku: 3750 mAh
Nano-SIM
Verkko: 4G
Takuu: 24 kk