Huawei P Smart (2019)

P Smart (2019) jatkaa suositun edeltäjänsä jalanjäljissä. Se tarjoaa suuren, lähes reunattoman näytön kiiltävässä ja kestävässä rungossa. Näytön ylälaidassa on pieni pisaramainen, lippulaivapuhelimista tutu lovi, jonka ansiosta puhelimen etuosasta saadaan suurempi osa varattua näytön käyttöön. Korkearesoluutioiselta 6,21” Full HD+ -näytöltä on nautinto katsella viihdettä ja pelata pelejä. Silmäystävällinen tila vähentää näytöstä kajastavaa sinistä valoa, säästäen silmiäsi erityisesti öisin ja talven pimeydessä.

Uuden P Smartin kaksoiskamera (13 + 2 megapikseliä) hyödyntää tekoälyä parhaan mahdollisen kuvan ottamiseksi. Se tunnistaa jopa 22 erilaista kuvauskohdetta ja valitsee kohteen perusteella kuvausasetukset automaattisesti, tallentaen kuvan juuri kuten sinä sen näet. Kaksoiskameran ansiosta voit ottaa puhelimella kuvat myös bokeh-efektillä eli taiteellisella taustasumennuksella, jota käytetään erityisesti ammattikuvauksessa.

Android 9 -käyttöjärjestelmän ja EMUI 9 -käyttöliittymän ansiosta puhelin toimii entistä älykkäämmin. Se oppii käyttötapojasi ja optimoi akunkestoa käytön mukaan. Uusi selkeä käyttöliittymä tarjoaa monia älykkäitä ja hyödyllisiä ominaisuuksia. Voit esimerkiksi seurata omaa tai lapsesi puhelimen käyttöä ja tarvittaessa rajoittaa ruutuaikaa.

Uusi P Smart on varustettu tehokkaalla Kirin 710 kahdeksanydinprosessorilla, joka toimii sujuvasti raskaidenkin sovellusten kanssa. Pitkäkestoisen 3400 mAh akun ansiosta lähintä latauspistettä ei tarvitse jatkuvasti etsiä ja kehittyneen latausteknologian ansiosta puhelin latautuu jopa 22 % nopeammin kuin aiempi malli. Nopea sormenjälkilukija ja kehittynyt kasvojentunnistus pitävät tietosi turvassa.